OBS: Pga. ferie, kan vi i ugerne 29, 30 & 31, kun kontaktes på mail. info@flottebade.dk. Alle ordrer behandles og ekspederes som normalt.

Salgs- og leveringsbetingelser

for FlotteBade.dk / Balneo ApS

1. Aftaleparter

Alle aftaler der indgås via fysisk aftale, mail, telefon eller vores webshop på hjemmesiden www.flottebade.dk mellem FlotteBade.dk / Balneo ApS (herefter ”vi”, ”os” eller ”FlotteBade.dk / Balneo ApS”) og en forbruger (herefter ”Kunden” eller ”du”) sker på disse salgs- og leveringsbetingelser, som skal accepteres for at kunne gennemføre en bestilling.

Kunden kan alene påberåbe sig indholdet i individuelle aftaler og ordrebekræftelser og de oplysninger der er givet i forbindelse med bestillingen, herunder de priser kunden accepterer under bestillingsproceduren.

Webshop: Kun personer over 18 år med et betalingskort lydende på eget navn kan afgive ordre i webshoppen. Kunden erklærer ved sin ordreafgivelse at være fyldt 18 år.

2. Rådgivning

Du er som køber selv ansvarlig for, at de leverede varer er egnet til det formål du agter at bruge dem til. I intet tilfælde påtager FlotteBade.dk sig ansvar for rådgivning givet i forbindelse med salg af varer, idet køber udtrykkeligt opfordres til at søge uafhængig rådgivning.

3. Tilbud

Alle skriftlige tilbud gælder i højst 30 dage med hensyn til priser.

4. Afgivelse af ordre via webshop

For at gennemføre et køb skal du først finde det produkt, du er interesseret i, på vores shop www.flottebade.dk. Her finder du varerne, lægger dem i kurven og gennemføre købet og betalingen. Kort herefter vil du modtage en autogenereret bekræftelse fra vores shop. Senere vil du, i en separat e-mail, modtage en ordrebekræftelse fra os, som bygger på leveringsoplysninger fra den af vores underleverandører, som levere de pågældende produkter.

Ved ordre på skaffevarer, som ikke findes på vores hjemmeside, eller ved køb af samlede tilbud, sender vi dig også en e-mail med nærmere oplysninger om, hvordan du accepterer ordren ved at du klikker dig ind på vores webshop via det medsendte betalingslink. Gå derefter til ”betaling”, hvor du kan indtaste kortoplysninger i et nyt og sikkert vindue. For at kunne gennemføre ordren, skal du acceptere disse salgs- og leveringsbetingelser. Du kan også godkende din ordre via telefon og mail.

Hvis du ønsker at ændre i den modtagne ordre, skal du kontakte os telefonisk eller på e-mail, hvorefter vi fremsender en ny ordrebekræftelse til dig.

FØRST NÅR DU HAR GENNEMFØRT BETALINGSTRANSAKTIONEN I WEBSHOPPEN HAR DU AFGIVET DIN BESTILLING.

Når der er afgivet en ordre via webshoppen, vil der automatisk blive fremsendt en e-mail til dig med en kvittering for modtagelse af bestilling. Denne kvittering udgør din ordrebekræftelse og indeholder de nødvendige oplysninger for din dokumentation af bestillingen / betalingen.

Din faktura for leverancen fremsender vi, når varerne afsendes fra os.

Enhver ordre modtages med forbehold for force majeure og svigt fra leverandører.

5. Opbevaring af indgåede aftaler og sprog

Vi har lange garantier på mange af vores produkter og ønsker at kunne give den bedst mulige rådgivning til vores kunder også efter, at kunden har modtaget produktet, derfor opbevares aftaler efter effektueringen, men for en sikkerheds skyld opfordrer vi dig til at gemme den modtagne ordrebekræftelse og/eller faktura.

Du kan til en hver tid få slettet eller oplyst de oplysninger vi har på dig ved at kontakte os på info@flottebade.dk eller 28 78 47 97. Vælger du at få slettet dine oplysninger i garantiperioden, er det vigtigt, at du sikrer dig, at du har og fortsat beholder din ordrebekræftelse og eller faktura, da den vil være den eneste måde hvorpå vi kan se, hvad du har købt og hvornår du har modtaget varen.

Alle kontrakter indgås på dansk.

6. Personlige informationer

Ved afgivelsen af en ordre afgiver Kunden personlige informationer i form af adresse, mailadresse og telefonnummer, disse videregives i forbindelse med levering til vores fragtleverandør. Vores fragtleverandører er flere forskellige, da mange ordrer afsendes direkte fra vores underleverandører, med den fragtleverandør, som den enkelte underleverandør benytter..  I disse tilfælde videregives kundens adresse til leverandøren, så denne kan sende varen. Ønsker du ikke at din adresse bliver videregivet til en leverandør, kan du angive det i kommentar til ordren, når du afgiver en bestilling, du skal dog være opmærksom på at dette kan forlænge leveringstiden.

7. Priser

Ved betaling med kreditkort mv., opgøres og fremgår den samlede pris inden afslutning og gennemførelse af købet.

I tilfælde, hvor prisen ikke kan endeligt beregnes forud for den endelige ordreafgivelse, oplyser vi den måde, hvorpå den samlede pris skal udregnes.

8. Fragtomkostninger

Følgende fragtpriser gælder ved levering til fastland og brofaste øer:

Mindre pakker:  (som armturer og badtilbehør) Fragten udgør 75,- dkk. inkl. moms.

Større pakker: (som badekar/spabade og brusesæt) Fragten udgør 165,- dkk. inkl. moms.

Udendørsspa: Fragten udgør 2.500,- kr. leveret til kantsten på adressen, på en bil med lift.

Ved levering til ikke-brofaste øer fastlægges prisen individuelt og oplyses inden bestillingen afsluttes.

Fragtomkostningerne dækker levering til kantsten på den ønskede leveringsadresse og inkluderer IKKE indbæring. Indbæring kan i nogle tilfælde tilkøbes.

Kunden er ansvarlig for omgående aflæsning og eventuel ventetid sker for kundens regning.

9. Betaling

Betaling for købte varer kan ske online ved brug af Dankort, Visa/Dankort, Maestro, MasterCard eller Visa.

Du har ligeledes mulighed for at betale via et ViaBill medlemskab. Vi opkræver ikke gebyr for nogen af betalingsformerne.

Betalingsoplysninger skal indtastes ved ordreafgivelse, men vi hæver først beløbet ved afsendelsen af varerne til dig. Der vil aldrig kunne trækkes et større beløb fra din konto, end du har godkendt ved købet.

Vi benytter et betalingssystem, som er godkendt af NETS. Al datakommunikation under købet, herunder kundedata, ordredata og betalingsdata, foregår via en krypteret SSL forbindelse. Dette sikrer, at uvedkommende ikke kan se de data, der udveksles.

Når SSL krypteringen er aktiveret, vises en hængelås nederst på siden i de fleste browsere.

Kundens kort- og kontooplysninger registreres eller opbevares ikke af FlotteBade.dk. Hvis du som kunde har kredit, vil det fremgå af din ordrebekræftelse.

10. Levering og leveringstid

Vær opmærksom på at varerne ikke må stå udenfor og straks efter modtagelsen skal bæres ind i huset.

Vi ekspederer din bestilling hurtigst muligt, og normalt kan du påregne en leveringstid på 2-3 dage.

Leveringstiden for ordrer afgivet hos en af vores salgskonsulenter er vejledende og fremgår af ordrebekræftelsen. Såfremt en forsinket levering skyldes en i punkt 16 nævnt begivenhed eller en handling eller undladelse fra din side, forlænges leveringstiden tilsvarende.

FlotteBade.dk påtager sig intet ansvar for forsinkelser, der skyldes årsager nævnt under punkt 16. FlotteBade.dk kan desuden aldrig blive holdt ansvarlig for driftstab, tabt arbejdsfortjeneste eller andre indirekte tab.

Leveringen foregår til kantsten på den aftalte adresse.

Hvis der ikke er nogen hjemme, tages leverancen med til fragtcentralen, medmindre der ved bestilling er gjort opmærksom på at leverancen må stilles ved adressen. Vær opmærksom på at dette sker på eget ansvar, og hverken FlotteBade.dk, eller fragtmanden kan gøres ansvarlig for evt. skade eller tyveri, som er forbundet med dette.

Tages varerne med til fragtcentralen, er evt. omkostninger som er forbundet med dette FlotteBade.dk uvedkommende.

VIGTIGT - VIGTIGT NÅR VAREN MODTAGES, SKAL EMBALLAGEN GRUNDIGT KONTROLLERES FOR TRANSPORTSKADER. (Bemærk at fristen for anmeldelse af fragtskade er 5 dage fra modtagelsen) OG MANGLER IHT. TILSENDTE FAKTURA FRA FlotteBade.dk A/S. DET ER VIGTIGT AT BEMÆRKE, AT NÅR DU HAR UNDERSKREVET FRAGTBREVET HAR DU SAMTIDIGT GODKENDT AT DER IKKE ER SYNLIGE SKADER PÅ VAREN, SAMT AT VAREMÆNGDEN SVARER TIL TILSENDTE FAKTURA FRA FlotteBade.dk A/S.

DU BEDES, STRAKS EFTER MODTAGELSEN BESIGTIGE SELVE PRODUKTET FOR SKADER, FEJL ELLER MANGLER. OGSÅ SELVOM PRODUKTET FØRST SKAL MONTERES PÅ ET SENERE TIDSPUNKT. DETTE ER VIGTIGT I FORHOLD TIL REKLAMATION OVERFOR FlotteBade.dk´s UNDERLEVERANDØRER.

De leverede varer forbliver FlotteBade.dk's ejendom indtil varerne er betalt fuldt ud.

11. Fortrydelsesret

Hvis du handler som forbruger i købelovens forstand, har du 14 dages fortrydelsesret på alle varer du køber gennem vores webshop. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du fysisk modtager varerne. Leveres ordren af flere omgange, regnes fortrydelsesfristen fra den dag, hvor den sidste del leveres.

Hvis den sidste dag for udnyttelse af fortrydelsesretten falder på en helligdag, en lørdag, grundlovsdag, den 24. december eller den 31. december, udløber fristen den følgende hverdag.

Hvis du ønsker at udøve din fortrydelsesret, kan du her læse, hvad du skal gøre.

Du kan ikke udnytte fortrydelsesretten ved at afvise varen ved modtagelse, med mindre du også meddeler os på utvetydig måde, at du vil udnytte din fortrydelsesret. Fragtmanden der leverer varerne til dig kan ikke modtage en sådan meddelelse, da meddelelsen skal gives direkte til FlotteBade.dk.

Straks efter vi har modtaget din meddelelse om fortrydelsen, vil du modtage en kvittering herfor på den oplyste e-mail adresse.

12. Returnering og tilbagebetaling

Når du har meddelt os, at du vil benytte dig af fortrydelsesretten, skal varerne returneres hurtigst muligt og altid indenfor 14 dage. Varen skal returneres til den af FlotteBade.dk´s underleverandører, som oprindeligt har afsendt ordren. Ved returnering til FlotteBade.dk er returadressen, som flg.:

FlotteBade.dk A/S

Neptunvej 8

7430 Ikast

Du bærer selv risikoen og ansvaret for varerne under returneringen, indtil vi modtager dem. Vi anbefaler dig derfor, at varerne pakkes forsvarligt og sikkert inden returneringen, og at du opbevarer kvittering for afsendelsen af varerne.

Alle udgifter ved returnering af varerne skal du selv betale. Vær opmærksom på, at priser på returnering ikke er den samme, som den fragtpris du betalte ved bestillingen på FlotteBade.dk.

Senest 14 dage efter at vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse, tilbagebetaler vi alle beløb modtaget i forbindelse med købet, inklusive varens fulde pris, gebyrer. Dog ikke de oprindelige leveringsomkostninger.

Med mindre du udtrykkeligt har anmodet om andet, sker tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved gennemførelsen af købet.

Vi kan dog uanset det ovenstående tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget enten varen eller til vi har modtaget dokumentation for, at varen er returneret.

Som udgangspunkt skal varen fremstå som ny ved tilbageleveringen, og varen skal kunne sælges videre til en anden kunde. Du hæfter dog kun for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendig for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Hvis du tager varen i brug inden udnyttelse af fortrydelsesretten og tilbageleveringen til os, eller skades varen under returforsendelsen, hæfter du derfor for varens værdiforringelse.

Ved returnering bedes du vedlægge en kopi af den oprindelige faktura. Hvis denne ikke forefindes, skal der vedlægges oplysninger om dit navn og adresse.

Specialfremstillede varer, samt produkter med fabriks-monteret ekstraudstyr efter kunden ønske, kan ikke returneres. Dette gælder også for varer som er uden for vores sortiment og som fremskaffes specielt til den enkelte kunde.

13. Mangler, reklamation og klagebehandling

For købet finder købelovens mangels regler anvendelse.

Vi yder i overensstemmelse med købelovens regler 24 måneders reklamationsret på solgte varer. For varer med begrænset levetid, er reklamationsretten dog begrænset til den levetidsperiode, der er sædvanlig for det pågældende produkt.

Reklamationsretten omfatter oprindelige mangler – dvs. mangler, som var til stede på leveringstidspunktet uanset om disse var synlige eller ej på dette tidspunkt. Skader på varerne som opstår efter levering samt almindelig slitage er ikke at anse som en mangel.

DER VIL KUNNE FOREKOMME VARIATIONER I FARVEINTENSITETEN PÅ OVERFLADE BEHANDLEDE PRODUKTER, SOM ARMATURER I MESSING, SORT OG ANDRE FARVER.  FORHOLDENE HAR IKKE BETYDNING FOR PRODUKTERNES HOLDBARHED OG FORHOLDENE KAN IKKE BETRAGTES SOM EN MANGEL.

Reklamationsretten beregnes i alle tilfælde fra varen er modtaget.

Reklamation over mangler skal fremsættes overfor os inden for rimelig tid efter du har opdaget manglen. Det betyder at du straks efter modtagelse skal besigtige om produktet har mangler, eller fejl. Også selv om monteringen af produktet først skal ske på et senere tidspunkt.

Reklamation kan fremsendes til os på adressen:

FlotteBade.dk A/S

Neptunvej 8

7430 Ikast

Reklamation kan også fremsendes på e-mail: info@flottebade.dk eller indtelefoneres på tlf.: 28 78 47 97.

Lider salgsgenstanden af en mangel, kan du i overensstemmelse med købeloven § 78 vælge mellem 1) afhjælpning af manglen, 2) omlevering, 3) et passende afslag eller 4) at hæve købet forudsat manglen ikke er uvæsentlig. Du kan dog ikke kræve afhjælpning eller omlevering, hvis dette er umuligt, eller det vil påføre os uforholdsmæssige omkostninger.

Hvis vi tilbyder at afhjælpe en mangel eller foretage omlevering, kan du endvidere ikke kræve et forholdsmæssigt afslag eller hæve købet.

FlotteBade.dk's forpligtelser omfatter alene omlevering af nye produkter, eller dele af produktet. Alle andre omkostninger, som er forbundet med en opstået fejl eller mangel, herunder transport, samt omkostninger ved blotlæggelse eller tilgængeliggørelse af mangelfulde dele, udskiftning og reparation af de mangelfulde materialer og indgreb i andre bygningsdele er uvedkommende for FlotteBade.dk. Kunden afholder samtlige udgifter til afmontering, returnering, forsendelse eller destruktion af defekte del samt genmontering.

For at garantien er gældende kræver FlotteBade.dk, at montering af produkterne sker i overensstemmelse med monteringsvejledningen samt at rengøring og vedligeholdelse af produkterne sker i overensstemmelse med producentens rengørings- og vedligeholdelsesvejledning.

14. Produktansvar

For produktansvar hæfter FlotteBade.dk i overensstemmelse med dansk rets bestemmelser om produktansvar og vi kan ikke gøres ansvarlig på noget andet grundlag.

FlotteGulve.dk er ikke ansvarlig for skader leverancen forårsager på fast ejendom eller løsøre efter at kunden har modtaget leverancen.

Vi er ikke ansvarlige for personskader, medmindre det kan dokumenteres, at skaden skyldes handlinger eller undladelser begået af FlotteBade.dk.

FlotteBade.dk er aldrig ansvarlig for driftstab, avancetab eller andre indirekte tab.

15. Ansvarsfrihed

FlotteBade.dk er berettiget til ved skriftlig meddelelse til kunden at ophæve aftalen, når opfyldelse af aftalen indenfor rimelig tid bliver umulig på grund af krig, strejke, lockout, arbejdsnedlæggelse eller lignende politiske forhold. Det samme gælder ved transportforhindringer herunder sne, is, oversvømmelser og transportuheld samt ved svigtende kraftforsyning, produktionsvanskeligheder og andre force majeure forhold som FlotteBade.dk ikke er herre over. Det samme gælder forsinkelser eller manglende levering fra underleverandører.

FlotteBade.dk påtager sig i ovennævnte situationer intet erstatningsansvar overfor kunden.

Kunden friholder FlotteBade.dk i enhver henseende for krav fra tredjemand, som kunden ifølge disse salgs- og leveringsbetingelser ikke vil kunne gøre gældende overfor FlotteBade.dk.

16. Klagebehandling

Hvis vi ikke sammen kan finde en tilfredsstillende løsning på en reklamation, du har fremsat i forbindelse med dit køb, eller øvrige forhold du har klaget over til os, kan du klage til Forbrugerklagenævnet, hvis den vare eller ydelse du har købt og som din klage vedrører, har kostet mindst 800 kroner. Den øvre beløbsgrænse er 100.000 kroner for alle slags sager.

Det koster 160 kr. at klage til Forbrugerklagenævnet. Du får pengene tilbage, hvis du får medhold i din klage.

De nærmere vilkår og betingelser for at klage og fremgangsmåden kan ses på www.kfst.dk. Klage kan indgives online på www.forbrug.dk.

17. Kontakt og virksomhedsoplysninger

Du har mulighed for at ringe til FlotteBade.dk i vores åbningstiden eller evt. sende en e-mail. Du vil altid kunne få en kompetent rådgivning og afklaret eventuelle spørgsmål.

FlotteBade.dk’s fulde virksomhedsnavn, fysiske adresse og øvrige kontaktoplysning er:

Balneo ApS

CVR-nr.: 37412511
 

Neptunvej 8

7430 - Ikast


Tlf.
: 28784797


E-mail
: info@flottebade.dk